fbpx

Вашeтo ново гурманско искуство

Едноставно, лесно и забавно.
Дизајнирано да ги задоволи потребите на урбаниот живот.
Онлајн нарачувањето – никогаш не било полесно!

Погледни го видеото

Паметен систем за гео-локација

Пребарувате ресторани користејќи ја вашата моментална гео-локација.

Повторното нарачување – поедноставено

Уживајте во вашите омилени нарачки со само еден клик.

Онлајн плаќање

Плаќајте преку мобилната апликација користејќи ги вашите кредитни картички.

Омилен ресторан

Одберете го вашиот омилен ресторан и сведете го времето за нарачка на минимум.

За Корисниците

Пребарувајте ресторани по име или искористете ја вашата моментална гео-локација, плаќајте со вашата кредитна картичка и пратете го прогресот на вашите нарачки. Дизајнирано да одговори на модерниот животен стил. Онлајн нарачувањето никогаш не било полесно! На Вас е да нарачате и да уживате во вашиот оброк .

*BON APPETIT*

Контактирајте нè

За Партнерите

Со вклучувaње во нашата партнерска мрежа добивате можност да го прикажете Вашиот бренд онлајн, како и можноста за целосно изменување и прилагодување на секој продукт во Вашиот ресторан, достапни секогаш и во секое време БЕСПЛАТНО. БЕЗ скриени трошоци, БЕЗ обврзувачки договори, БЕЗ месечни претплати. Едноставен бизнис модел базиран на трансакции.

Да закажеме состанок